Nytt i Mars!

Gravidmassage

Gravidmassage är en extra lyhörd skön och avkopplande helkroppsbehandling som anpassas individuellt för ditt specifika behov och kan göras sittande, liggandes på sidan, rygg och även på mage, på en bänk anpassad för känsliga gravida magar. I massagen löser vi upp spänningar i ländrygg, mellan skulderblad, samt jobbar med svullnad i armar och ben.

I denna behandling utförs inga hårda triggerpunktsbehandlingar under fötter eller i nacken, utan endast mjukare massage.

Rekommenderas fr.o.m gravidvecka 13. Uppge gärna vilken gravidvecka du befinner dig i vid behandlingstillfället.

Finns att få som 30 eller 60 minuters behandling.

Boka direkt!

Bild av en gravidkvinnas mage

Erbjudande i mars!

600:- för en helkroppsmassage på en timme, välkomsterbjudande för mars månad!
Gäller bokningar som görs fram till 1a april.

Djupgående klassisk massage, med sin djupgående, knådande och tänjande karaktär, är erkänd över hela världen. Den har en medicinskt bevisad positiv inverkan på kroppen och sinnets välbefinnande. Unna dig en helkroppsbehandling från nacke till fötter, eller mer fokus på dina problemområden. Intensitet och tryck anpassas efter dina önskemål.

Massagen aktiverar hjärnans frisättning av belöningshormoner, vilket har en effektivt smärtstillande och antiinflammatorisk effekt i hela kroppen. Det ökar immunförsvaret och hjälper lymfan med utrensning av gifter som vi utsätts för dagligen. Belöningshormoner lugnar ner nervsystemet, dämpar stresshormoner och gör oss mentalt starkare, lyckligare och höjer vår förmåga att känna empati och social samhörighet.

Bild med en glasburk med kokosolja och en liten skopa i trä