För Företag

Friskvård för företag

Friskvård motverka negativ stress, kronisk smärta och kostsam sjukfrånvaro i företaget! Med avdragsgill friskvårdsmassage ökar personalens hälsa, humör samt energi att prestera optimalt på jobbet. Massage är förmodligen, efter kaffemaskinen, det mest kostnadseffektivaste sättet att höja det allmänna välbefinnandet på en arbetsplats!

Jag heter Davut Berntsson, är certifierad massageterapeut och kommer under avtalad tid med behandlingsbänk, bänkpapper, ekologisk olja och handdukar till er. Har ni ett rum, så ordnar jag resten. Ett par dagar/vecka eller månad, beroende på era behov.

Jag utför i grunden svensk klassisk massage, triggerpunktsbehandling, töjning av stela muskler, samt flera andra tekniker. Från mjukare strykningar med fokus på avslappning, till kraftfulla djupgående drag som löser upp spänningar i problemområden. Alltid efter klientens önskemål. Om så önskas ger jag även utan extra kostnad, råd i förebyggande arbetsergonomi och enkla rehabilitetsövningar, så att personen snabbare kan återfå normal rörelse och bli smärtfri.

Är detta något som hade uppskattats och gett en friskare, gladare och mer produktiv personal på just ert företag?

Kontakta mig gärna för offert och referenser
info@chillaxmassage.se

Mer information om mig hittar du här!