Om oss

Chillax Idrottsmassage Göteborg

Välkommen till Chillax idrottsmassage – trött på tafatt menlös SPA-massage? Då har du kommit helträtt!

Hos Chillax idrottsmassage beläget på Sten Sturegatan 6, där erbjuds du nu massagebehandlingar i vårt nya behandlingsrum.

Mitt namn är Davut Berntsson och jag är certifierad massageterapeut. Brinner för träning, nutrition, hälsa och att hjälpa människor må bättre.

På Chillax erbjuder jag i grunden klassisk svensk massage med fokus på att knåda genom, mjuka upp och töja ut spända, stela muskler. Alltifrån mjukare strykningar för avslappning, till mer kraftfulla djupgående drag.
Blir du ofta blir besviken på tafatt mesig spa-massage, då har du kommit helt rätt. På Chillax kan du önska dig en riktigt hård idrottsmassage med armbågar och triggerpunktsbehandling för att lösa upp ömmande hyperirritabila muskelknutar.

Jag utgår alltid efter just ditt behov när du kommer på ditt besök. Genom dialog kommer vi överens om passande behandling. Jag ger även råd kring träning, vardags samt arbetsergonomi och om så önskas, enkla rehabilitetsövningar, så du snabbare kan återfå normal rörelse och bli smärtfri.

Jag för journal specifikt för dina behov/besvär, så vi vid nästkommande möte, snabbt kan återkomma till problemområden och med tiden få en utvärdering av behandlingens effekt.

Varmt välkommen att besöka mig i det nya behandlingsrummet hos Chillax Massage beläget på Sten Sturegatan 6.

Fler behandlingar hittar du här!

Boka direkt!

Bilden föreställer ett fotografi på Davut som är massör på chillaxmassage