Djupgående Klassisk Massage

Djupgående klassisk massage

Djupgående klassisk massage, med sin knådande karaktär, är erkänd över hela världen. Den har en medicinskt bevisad positiv inverkan på kroppen och sinnets välbefinnande. Unna dig en helkroppsbehandling från nacke till fötter, eller mer fokus på dina problemområden. Intensitet och tryck anpassas efter dina önskemål.

Vanligt förekommande problem kan vara ländryggsbesvär, kontorsnacke/axlar, löparknä, huvudvärk, migrän, andningsproblem, ischiasliknande smärtor i benen, domningar/stickningar i armar.

Har du inget specifikt problem utan endast behöver en välgörande genomknådning så går det självklart lika bra. Intensitet och tryck anpassas efter dina önskemål. Inledningsvis något mjukare för att värma upp och öka cirkulation och avslappning i musklerna. Behandlingen varvas med inslag av djupgående idrottsmassage och triggerpunktsakupressur för bäst resultat. Massören lägger stort fokus och lyhördhet med att hitta precis rätt nivå av ”gött-ont” som just du föredrar och som ger bäst terapeutisk effekt.

Massagen aktiverar hjärnans frisättning av belöningshormoner, vilket har en effektivt smärtstillande och antiinflammatorisk effekt i hela kroppen. Det ökar immunförsvaret och hjälper lymfsystemet med utrensning av gifter som vi utsätts för dagligen. Belöningshormoner lugnar ner nervsystemet, dämpar stresshormoner och gör oss mentalt starkare, lyckligare och höjer vår förmåga att känna samhörighet och empati.

Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta och stelhet. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Finns att få som 30 eller 60 minuters behandling.

Boka direkt!

Fler behandlingar hittar du här!